Veure la llum, obrir els ulls

L’experiència de la conversió, com a revelació sobtada o gradual d’una veritat, que fins a aquell moment havia estat amagada, pot emergir com una forma de nova lucidesa. Aquesta experiència intensa d’allò real, en algunes ocasions podria comportar una experiència íntima de retraïment, compartida, a vegades en secret, amb aquells que han rebut la mateixa il·luminació. Però la conversió també es pot traduir en un entusiasme proselitista que arrastri altres homes i dones a la mateixa claredat, darrere el compliment d’una profecia mil·lenarista o de l’adveniment d’un món futur alliberat de les postracions i misèries del present.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: