La violència contra el sagrat, avui

Tota forma de sotmetiment o supressió d’un enemic o rival requereix la desactivació de les instàncies superiores de les quals la seva identitat n’obtenia el sentit últim. Per això, aquells qui agredeixen saben de la importància d’agreujar o ofendre les coses, els espais, els moments i les persones que els seus enemics veneren. En què consisteix ara la violència contra el sagrat, una violència que és en si mateixa, per això, santa? Qui són els qui blasfemen avui contra deus propis i aliens? Quins són els falsos ídols que urgeix enderrocar? En què consisteixen i contra què es dirigeixen les formes actuals d’iconoclàstia, profanació i sacrilegi?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: