La irrupció d’allò ocult

Segurament totes les societats humanes han fet vida social amb una altra societat ordinàriament impalpable pels sentits, a no ser en forma de calfred o estremiment, d’invocacions o irrupcions inopinades, o a través d’objectes intermediaris. Aquesta societat altra l’habiten éssers excepcionals, l’intercanvi amb els quals es porta a terme de manera intermitent, mitjançant canals aleatoris i fugaços. Les seves emergències configuren comarques mutants que, amb la mateixa facilitat amb què aparenten quotidianitat i rutina, es revelen com a zones liminars que connecten esferes incommensurables d’allò real. Aquests llindars que permeten el trasllat de l’invisible al visible i, al contrari, expressen dimensions crítiques d’allò social, assenyalen vies d’exaltació individual o col·lectiva, però també l’ombra d’aspectes no domesticats, sòrdids, deutes pendents i remordiments.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: