Cossos santificats

El cos continua sent aquest lloc privilegiat al si del qual conviuen i s’interpel·len allò “normal” i allò extraordinari. És a través del cos que determinades persones es converteixen en transport d’un més enllà que, de sobte, esdevé proper i imminent. Quines són les modalitats actuals d’encarnació del sagrat? Quin lloc ocupen el carisma i la possessió dins i fora dels sistemes religiosos institucionalitzats? En qui reconeixem actualment el contenidor vivent a través del qual personalitats divines, benèfiques o malignes, es manifesten o actuen entre els humans com si ho fossin? Com és que, amb tanta freqüència, són éssers o grups desposseïts, els posseïts? Per què els deus o els dimonis elegeixen moltes vegades a aquells que estan fora o als marges de l’ordre social per materialitzar-se?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: